"Ти шо - дов***об!": "Використовувати смерть для зведення рахунків - підло й гидко", - Москаль "наїхав" на Балогу

Геннадій Москаль прокоментував закиди нардепа Віктора Балоги про невтручання облдержадміністрації в справу вбивства підлітка в с.Нижня Апша Тячівського району.

Про це повідомляє офіційний сайт очільника Закарпаття, передають Патріоти України.

Стаття 6 Конституції України гласить: "Державна влада в Україні здійснюється на засадах її поділу на законодавчу виконавчу та судову. Органи законодавчої, виконавчої та судової влади здійснюють свої повноваження у встановлених цією Конституцією межах і відповідно до законів України".

"Пояснюю шановному нардепу з Мукачева, що якщо суд приймає рішення про зміну запобіжного заходу підозрюваному в убивстві підлітку, то облдержадміністрація не має до цього жодного відношення. Вплив на суд, так само, як і на слідство, категорично заборонений, більш того, за це передбачена кримінальна відповідальність. Від себе додам ще таке: стільки працювати на державних посадах і не знати Конституцію – це ганьба, а використовувати трагедію на Тячівщині для власного піару й зведення рахунків зі своїми родичами – підло й гидко!", - заявив Москаль.

Нагадаємо, що Балога заявив, що Москаль "вперто не реагує на беззаконня і не бачить як повстало ціле село". Перед тим нардеп розповів, що "дах" підлітку-вбивці забезпечує народний депутат від "Волі народу", порошенківська "тушка" з Закарпаття Василь Петьовка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...