"Тимошенко і Азаров - прем’єри-чемпіони по кредитах МВФ": Як Порошенко нейтралізує ЮВТ, - політолог

Нейтралізація Юлії Тимошенко на виборах президента – складне питання для Порошенка. Над цим політтехнологи думають роками.

Чи вдасться Порошенку перемогти Тимошенко? Але повна нейтралізація Порошенку не вигідна. Про це розповів директор аналітичного центру "Політика" Микола Давидюк, передають Патріоти України.

За словами Давидюка, тільки поруч з Тимошенко Порошенко не виглядає таким старим, оскільки решта кандидатів у політиці – менше двадцяти років.

"Якщо Порошенко повністю знищує Тимошенко, то він залишиться єдиним динозавром. Йому вигідна слабка Тимошенко, а не її зникнення з політичної карти. Тому що на тлі Вакарчука, мера Львова Андрія Садового, навіть Ляшка Порошенко видається архаїчним", – вважає експерт.

На його думку, команда Порошенка намагатиметься реагувати на те, що Тимошенко робитиме позитивного. По-друге, нагадуватимуть, приміром, хто насправді взяв найбільше кредитів у МВФ.

"Юлія Тимошенко і Азаров – прем’єри-чемпіони по кредитах МВФ – взяли по 20 мільярдів доларів. Це використовуватимуть проти Тимошенко. Юлія Тимошенко брала і роздавала кредити бездумно направо і наліво. На власний піар також. "Юліна тисяча" не з повітря взялася. Ці гроші вона роздала перед виборами президента, щоб мати високий рейтинг. А зараз ми всі маємо це віддавати. Політичне минуле Тимошенко не безхмарне, і там є що шукати", – наголосив Микола Давидюк.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...