Тимошенко пригрозила Порошенку "політичним кінцем"

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко впевнена, що вибори президента стануть "політичним кінцем" для нинішнього президента Петра Порошенка і його партії.

Про це вона заявила в понеділок на погоджувальній раді у парламенті, передають Патріоти України.

"Вам, шановні друзі, через 6 місяців політичний кінець", - заявила вона, звертаючись до голови фракції БПП Артура Герасимова.

Це була її реакція на його виступ, в якому Герасимов вчергове звинуватив Тимошенко у підтримці інтересів Кремля в Україні.

Зокрема, лідер фракції БПП пригадав, як Тимошенко заявляла про намір ліквідувати "Нафтогаз України", і пояснив, що це робиться в угоду російській владі, адже українська компанія судиться з "Газпромом".

Крім того, Герасимов звинуватив голову "Батьківщини" у намаганні заблокувати переговори України з ЄС, аби Росія виграла час для будівництва газопроводу "Північний потік 2".

Тимошенко назвала цей виступ темником від президента. "Це говорить про те, що Порошенко визначився, хто його головний опонент на президентських виборах", - заявила вона.

Тимошенко також висунула звинувачення Герасимову. Вона розповіла, що його радник Ігор Безлер "не просто злочинець, а людина, яка вбиває українців".

"І Артур Герасимов буде нас вчити, як любити Україну разом із Порошенком, який торгує з Росією і який служить Росії і прикривається фальшивим патріотизмом", - наголосила вона.

Крім того, лідер "Батьківщини" заявила, що Порошенко з оточенням перед виборами, знаючи, що програють, спробують скупити за безцінь "майже половину" газотранспортної системи України.

Щодо "Нафтогазу" Тимошенко пояснила, що збирається лише усунути його від посередництва на ринку газу, але хоче залишити як юридичну особу, щоб і надалі збирати борги з "Газпрому".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...