"Тимошенко принесла величезну пачку документів": Аваков звинуватив заступника глави фракції БПП у передвиборчих махінаціях, той відповів

Заступник глави фракції БПП у парламенті Сергій Березенко фігурує у кримінальних провадженнях щодо порушень виборчого законодавства.
Сергій Березенко

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передають Патріоти України з посиланням на Дзеркало тижня.

"Так, фігурує. Його називають організатором схем. Він — народний депутат, і стосовно нього слідчих дій проводити не можна. Але за фактом — так, у провадженнях фігурує. Тимошенко принесла величезну пачку документів. Там теж фігурує Березенко", - сказав він.

За словами Авакова, співробітники офісу Березенка в Чернігові "викликали поліцію, бо до них заявилися представники преси і стали знімати, як там бабусям щось роздають".

"З іншого березенківського офісу зателефонували самі журналісти й заявили, що їм перешкоджають у професійній діяльності, не пускають туди, де незаконно роздають гроші. І туди, і туди приїжджали поліцейські. "У вас ордер на обшук є?" — "Немає". — "Ідіть". Але й без обшуку є над чим працювати. Поліція заходила, опитувала громадян, фіксувала, документувала, відкривала провадження", - розповів міністр.

Сергій Березенко з відповіддю не забарився. Депутат Верховної Ради вимагає вибачень від міністра внутрішніх справ. Відповідна заява депутата оприлюднена на Facebook.

«Категорично відкидаю будь-які голослівні звинувачення з боку міністра на свою адресу, і розраховую, що Арсен Борисович знайде в собі мужність вибачитись переді мною особисто за поширення недостовірної інформації яка принижує мою честь, гідність та політичну репутацію», - йдеться у ній .

Натомість Березенко заявив про «політичну заангажованість керівника МВС» і пообіцяв, що «кампанія Петра Порошенка з точки зору її чесності, відкритості і прозорості може бути взірцем для інших політичних штабів».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...