Типові донецькі комбайнери: Упізнані двоє кадирівських головорізів, ліквідованих на Донбасі

Агресор Володимир Путін і його дармоїди люблять називати війну на Донбасі "громадянської", а місцевих вояків "шахтарями і трактористами". Однак за "дивним збігом" вантажі 200 з цієї "громадянської війни" йдуть масово на територію РФ.

У Мережі вдалося вирахувати ще двох кадрових військових з Чечні - офіцерів 18-ї окремої мотострілкової бригади ЗС РФ, які загинули в Україні. Мова про Різвана Юсупова та Бійарслана Абужалілова. Про втрати в рядах російської армії на Донбасі розповів в Twitter блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

Відзначається, що ліквідовані вони були ще на початку російського вторгнення - імовірно 13 серпня 2014 року. Про обставини інформації немає. Перший був молодшим сержантом, другий - водієм евакуаційного взводу.

Важливо, що в РФ не посоромилися нагородити цих "шахтарів" орденами мужності за загибель "при виконанні військового обов'язку". Варто відзначити, що обидва військових брали участь і в анексії українського Криму.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...