"Типичная подстава": Ейдман про те, кого "зливають" кокаїновим скандалом у Росії

На думку блогера, кокаїновий скандал став результатом міжкланових розбірок в російській еліті.

Ігор Ейдман

Про це на своїй сторінці у Facebook пише російський соціолог Ігор Ейдман, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Я с самого начала был уверен - кокаиновый скандал стал результатом межклановых разборок в российской элите. А теперь стало известно, что разработкой участников наркотрафика через посольство РФ в Аргентине руководил генерал ФСБ Иван Ткачев, занимавшийся ранее делом Улюкаева.

А это значит, что скандал мог быть раскручен в интересах Сечина, давно стремящегося убрать Патрушева (Сечин сейчас вообще активно устраняет конкурентов и жестко борется за власть). Поддержку Сечину в этом деле мог оказать посол Коронелли (а может быть и сам Лавров) и высокопоставленные сотрудники ФСБ. Вначале они сделали так, что чемоданы наглухо зависли в посольстве.

А потом внушили реальному хозяину кокаина (Патрушеву), что только ему по силам вевезти в Россию этот груз. При этом люди Сечина знали: чемоданы под контролем аргентинской полиции и будет международный скандал, который может похоронить карьеру Патрушева. Такая типичная коварная подстава в стиле Сечина."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...