Тиск на Бацьку посилюється: Росія розпочинає торгову війну з Білоруссю

Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду РФ (Россільгоспнагляд) розглядає питання про перехід до прямого імпорту в Росію рослинної продукції з третіх країн в обхід Білорусії та інших держав ЄврАзЕС.

Про це повідомляє прес-служба російського відомства, передають Патріоти України.

Цей захід Россільгоспнагляд обговорить 27 березня з керівництвом Головної державної інспекції з насінництва, карантину та захисту рослин Білорусії.

Питання про перехід на прямі поставки з країн походження продукції виник через численні випадки надходження в Росію санкційних товарів з Білорусії, зазначено в повідомленні Розсільгоспнагляду.

Такі товари надходять в супроводі фітосанітарних сертифікатів, оформлених білоруськими контрольними органами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...