"У 2014 році він врятував нас, тепер ми зобов'язані допомогти йому!": У мережі просять порятунку для бійця АТО (фото)

Його плакат "Крим - це Україна!", певен, бачив багато хто з вас. Плакат, що став символом багатьох акцій на підтримку українського Криму... І ще сотні і сотні плакатів, що пропагують українську позицію і прищеплюють патріотизм!

Юрій Нерослік

Як зазначає на своїй сторінці у Facebook директор OPAD-Центр зовнішньополітичних досліджень Сергій Пархоменко, внаслідок "лікування" від харківських так званих "лікарів" відомий на всю Україну автор патріотичних плакатів, боєць 92-ї бригади, учасник боїв за Іловайськ Юрій Нерослік потребує допомоги, передають Патріоти України.

"Після обстеження в Києві виявлено низку хвороб, які потребують негайного лікування: проблеми з шийним позвонком, пошкоджена нога, також найдено злоякісну пухлину в районі шиї. Буде потрібне оперативне втручання, сподіваюся, вдасться домовитися за безкоштовну операцію, але зараз потрібні кошти на ліки.

Хто може допомогти - ось особиста картка Юрія в Приватбанку:
5168 7422 1293 7662.

За деталями можете також звертатися до мене через ФБ https://www.facebook.com/sergiy.parhomenko, або написати на електронну пошту: center.opad@gmail.com"

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...