У 80-річної бабусі вилучили понад тонну контрафактного алкоголю (фото)

8 березня у селі Кремінне Могилів-Подільського району Вінницької області поліція виявила у місцевої жительки понад тонну фальсифікованого алкоголю, а також приладдя для його приготування та розливу.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, передають Патріоти України.

За словами начальника Могилів-Подільського відділу поліції Валерія Жучковського, під час проведення профілактичних заходів з протидії незаконному виготовленню та реалізації алкогольних напоїв контрафактний товар було виявлено на території власності 80-річної місцевої жительки району. Правоохоронці виявили каністри зі спиртом невідомого походження, тетрапаки з горілкою й коньяком світових брендів, а також обладнання і тару для фасування алкогольних виробів.

"Загальний об’єм виявленого спиртного становить близько 1200 літрів", - сказав Жучковський.

У свою чергу жінка заявила, що приміщення в якому вироблявся контрафактний алкоголь вона здавала в оренду місцевим жителям.

Наразі правоохоронці проводять першочергові слідчі дії та встановлюють місцевих жителів, які винаймали житло у жінки.

Зокрема повідомляється, що у діях правопорушників вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...