У Бердичеві 21-річна дівчина за 500 доларів найняла кілера для вбивства власного батька

У Бердичеві Житомирської області на одній з вулиць було знайдено чоловіка без свідомості з видимими травмами голови.

Потерпілому викликали швидку допомогу випадкові перехожі. Чоловіка госпіталізували в реанімаційне відділення районної лікарні, проте врятувати його життя не вдалося. Він помер через кілька днів, не приходячи до тями, повідомили у Відділі комунікації поліції Житомирської області, передають Патріоти України.

В рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські відпрацьовували кілька версій, в тому числі перевірялися рідні загиблого. Було встановлено, що чоловік проживав один, проте у нього була 21-річна донька, з якою він підтримував зв'язок. Дівчина навчається в одному зі столичних вузів. З'ясувалося, що останнім часом між батьком і дочкою були неприязні стосунки. У поліцейських виникли підозри в можливій причетності доньки до вбивства близької людини.
«Копітка робота по збору, аналізу і обробки речових доказів дозволила встановити і інших дійових осіб цього злочину, - повідомив начальник Головного управління Нацполіціі в Житомирській області В'ячеслав Печененко. - Встановлено, що донька покійного, запропонувала 19-річному жителю Бердичева скоїти вбивство за 500 доларів. Напередодні злочину вона зателефонувала батькові і попросила винести деякі її речі знайомому. Чоловік прийшов в обумовлене місце і віддав валізу. А коли збирався повертатися додому, отримав удар по голові і впав, потім його ще кілька разів ударили. На підставі зібраної доказової бази була затримана 21-річна донька загиблого, зараз їй обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Незабаром був затриманий виконавець убивства. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу».
Кримінальне провадження розслідується за ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене на замовлення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув'язнення. Триває подальше досудове розслідування.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...