У Черкасах виявили незаконний call-центр російського банку

Мешканець Житомирської області організував у місті Черкаси діяльність call-центру, співробітники якого тривалий час здійснюють рекламування та реалізацію фінансових продуктів російського банку "Тінькофф Банк».

У жовтні поточного року Управлінням Держпраці в Черкаській області проведено інспекційне відвідування черкаського підприємства з метою перевірки питань дотримання трудового законодавства, передають Патріоти України.

Як стало відомо, керівник указаного підприємства (мешканець Житомирської області) організував у місті Черкаси діяльність call-центру, співробітники якого тривалий час здійснюють рекламування та реалізацію фінансових продуктів російського банку "Тінькофф Банк».

До роботи операторів цього call-центру залучались місцеві, переважно молоді громадяни, які фактично знаходились у трудових відносинах із цим підприємством, однак, належним чином такі зобов’язання сторін оформлені не були. Зазначене є порушенням трудового законодавства і допомагало підприємству уникати сплати податків, інших обов’язкових внесків і зборів до бюджету.

У результаті перевірки працівниками Управління Держпраці було зафіксовано порушення трудового законодавства підприємством. Вирішуються питання щодо його притягнення до відповідальності за порушення трудового законодавства у відповідності до вимог ч. 2 ст. 265 КЗпП України шляхом накладення штрафу. Передбачена чинним законодавством сума штрафних санкцій перевищує 2 млн грн.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...