У Дніпрі через отруєння дітей полетіли чиновницькі "голови"

Міський голова Дніпра Борис Філатов заявив, що чиновників усунули від роботи на час перевірки через отруєння дітей в оздоровчому таборі в Бердянську.

Борис Філатов

Через отруєння дітей в оздоровчому таборі Бердянська міський голова Дніпра Борис Філатов тимчасово усунув від роботи директора департаменту соціального захисту Людмилу Козловську та директора управління щодо роботи з учасниками АТО Сергія Звірка.

Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Ухвалене рішення на час перевірки усунути від роботи директора департаменту соцзахисту пані Козловську та директора управління щодо роботи з учасниками АТО пана Звірка. Їхня подальша доля буде вирішена найближчим часом. А якщо вже зовсім по-простому, то вирядити дітей до табору, не переконавшись особисто, куди вони їдуть, – це не гідно людей", – підкреслив міський голова.

Філатов додав, що також видав розпорядження про заборону чиновникам з'являтися у громадських місцях у нетверезому стані, мати неохайний зовнішній вигляд і грубіянити громадянам.

"Усіх, хто грубіянитиме людям, волочитиметься притонами, уживатиме алкоголь на очах у громадян, навіть у неробочий час, викину з міськвиконкому за шкірку як шкодливих котів", – пообіцяв він.

20 липня після масового отруєння в дитячому таборі "Лазурний" у Бердянську Запорізької області госпіталізували 30 дітей. Прес-служба Бердянської міськради повідомила, що станом на 19 липня у "Блакитному" була 261 дитина, яких санаторій не мав права приймати на оздоровлення, оскільки за результатами попередніх перевірок встановили, що заклад не відповідає вимогам законодавства.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...