У Дніпрі чоловік нацькував собаку на патрульних поліцейських: Двоє офіцерів потрапили до лікарні (відео)

На вулиці Вознесенській в Дніпрі живе чоловік, який спускає на сусідів свого собаку і всіляко їх мучить. Патрульні поліцейські також постраждали від тварини.

Про це Інформатор повідомляє з місця події, передають Патріоти України.

На подвір'ї, що об'єднує шість будинків, живе 60-річний чоловік, який тероризує своїх сусідів. За словами сусідів, він завжди поводився неадекватно. Колись він був мисливцем і з рушниці стріляв в свою сусідку. Жителі двору забрали у нього зброю і зламали її.

П'ять років тому він завів собаку бійцівської породи. Чоловік надресирував її, щоб та миттєво виконувала його команди і підпорядковувалася тільки господареві. Тварина веде себе агресивно і часто кидається на сусідів. Вони скаржаться, що собака постійно гуляє по двору без намордника і повідка. Жителям двору доводиться сидіти вдома і, якщо комусь треба вийти на вулицю, то тільки з лопатами і мітлами для захисту. Дітей взагалі бояться випускати з приміщення.

28 червня в поліцію повідомили, що цей чоловік душив дитину у дворі, обмотавши йому шию ременем. Офіцери приїхали на місце і спробували затримати «тирана». У цей момент він почав тікати у двір зі своїм собакою. Після цього тварина напала на патрульного і сильно покусала йому праву руку.

Господар собаки закрився в напівпідвальному приміщенні і забарикадувався. Правоохоронці спробували відкрити двері, щоб його затримати, але він знову нацькував на них пса. Постраждав ще один поліцейський - йому тварина порвала руку. Обидва офіцери знаходяться в лікарні.

Поліція зібрала свідчення всіх людей, які проживають у дворі, і заяви на даного громадянина. Матеріали передадуть до суду.

Власник будинку на даний момент не впускає поліцейських, тому вони поки не можуть затримати чоловіка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...