У Донецьку розповіли, як виходять із ситуації з проблемами зі зв'язком на Донбасі

Жителі окупованих територій Донбасу придумали кілька оригінальних способів, щоб користуватися українськими операторами стільникового зв'язку.

Про це йдеться в матеріалі "Апострофа", передають Патріоти України.

"Спиляли болгаркою разом з сусідами навісний замок на дверях, що ведуть на дах будинку, і тепер практично кожен вечір виходимо на дах, намагаємося зловити сигнал. Іноді успішно, іноді нічого не виходить. Сигнал то з'явиться, то зникне... Так і виживаємо", - ділиться з "Апострофом" лайфхаком житель Петровського району Донецька Олександр.

Ще одним популярним місцем серед жителів Донбасу після виникнення труднощів зі зв'язком стали мости. "Я, наприклад, їздила на напівзруйнований Путиловський міст (Київський район Донецька, біля аеропорту, - "Апостроф"). Правда, зараз на цьому мосту вже поставили блокпост, щоб народ менше лазив і не бачив те, чого не треба бачити, адже ця територія наближена до зони бойових дій", - зазначила донеччанка Юлія.

Заповзятливі жителі ОРДЛО почали організовувати "тури" на території, де є прийом зв'язку українських операторів. При цьому, щоб скористатися послугою можна навіть особисто не їхати, достатньо лише передати сім-карту ділкові.

"Дуже багато людей просять передати щось комусь через групи у Facebook. Наприклад, пишуть, що такій бабусі треба приїхати в понеділок на ідентифікацію в Покровськ. Якщо хто поруч живе з цією бабусею, біжить до неї і передає цю інформацію", - розповіла місцева мешканка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...