"У Франції є армія": Як Макрон красиво "відшив" зарозумілого Путіна (відео)

Вождь Росії дуже впевнений у військовій могутності своєї держави та намагається грати "першу скрипку" серед охопленої пацифізмом Європи.

На Петербурзькому міжнародному економічному форумі президент РФ Володимир Путін звернувся до президента Франції Еммануеля Макрона з пропозицією гарантувати безпеку Європи замість США, але той послався на наявність власної армії. Відео спілкування політиків опублікував у Facebook телеканал "Дождь", передають Патріоти України.

"Еммануель сказав, що в Європи та США є взаємні зобов'язання. Європа залежить від Сполучених Штатів у сфері безпеки. Але стосовно цього не треба переживати – ми допоможемо, гарантуватимемо безпеку". У відповідь Макрон запевнив Путіна: "Я абсолютно не боюся, оскільки у Франції є армія, яка сама собою може захищати країну".

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...