У ГПУ похвалилися великим "уловом" хабарників (фото)

У четвер, 20 липня, правоохоронці в різних регіонах України зловили нових хабарників, серед яких головний держінспектор головного управління ДФС у Київській області, викладач, а також представник екологічної інспекції.

Про це йдеться на сторінці в Facebook прес-секретаря генпрокурора України Лариси Сарган, передають Патріоти України.

Зазначається, що головний державний інспектор ГУ ДФС у Київській області спільно з начальницею відділу отримали неправомірну вигоду в сумі 260 000 гривен. Хабарника на гарячому затримали представники прокуратури АР Крим.

"Держінспектору повідомлено про підозру, вирішується питання про відсторонення зазначеної особи від займаної посади та обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Найближчим часом начальниці відділу також буде повідомлено про підозру, після чого слідчими буде ініційовано питання про відсторонення її від займаної посади та обрання запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Водночас на Харківщині під час отримання третього траншу неправомірної вигоди затримали викладача одного з навчальних закладів. Працівник університету за 4 тис. 750 грн. сприяв в успішній здачі сесії студенту, який покинув вуз, але вирішив відновити навчальний процес. При цьому студент навіть не з'являвся на іспитах.

Хабарника спіймали під час передачі третьої частини хабара в розмірі 2 тис. 400 грн.

Також у центрі Житомира на хабарі в 3500 гривень погорів завідувач одного з секторів екологічної інспекції в Житомирській області. За ці гроші він пообіцяв забезпечити безперешкодний видобуток і вивіз певної кількості піску.

В Одесі на одержанні неправомірної вигоди зловили поліцейського, який прийняв 200 доларів за зняття з розшуку автомобіля.

Ще один правоохоронець попався на хабарі у Волинській області. Там начальник сектору кримінальної поліції Луцького районного відділення поліції отримав 1000 доларів за те, що допоміг з незаконною вирубкою лісу.

Також хабарника впіймали і в Черкаській області.

"На хабарі в сумі 4000 грн. затримано керівника дипломної роботи Державного навчального закладу "Уманський професійний ліцей", яка систематично вимагала від студента (повного сироти) кошти за сприяння в успішній здачі ним екзаменаційної сесії, навчальної практики та безперешкодного отримання диплома. Вказану особу затримано на гарячому, безпосередньо під час отримання частини обумовлених коштів у сумі 2 тис. 300 грн, які вилучені під час огляду місця події", - розповіла Сарган.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...