У Харкові оточений поліцією грабіжник викинувся з четвертого поверху

Зловмисник, який скоїв розбійний напад на кредитну установу, загинув під час переслідування поліцією.

Фото: ТСН

Чоловік намагався втекти від приватної охорони, яка виїхала на місце події після спрацювання тривожної кнопки та сховався в під’їзді житлового будинку на провулку Воробйова. Під час спецоперації щодо його затримання, нападник вистрибнув з балкону квартири, розташованої на четвертому поверсі, передають Патріоти України з посиланням на ГУНП в Харківській області.

Від отриманих травм чоловік помер в кареті швидкої медичної допомоги.

Подія сталася сьогодні у центрі міста. До Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що близько 14:00 невідомий зайшов до приміщення кредитної установи на вулиці Сумській та під загрозою предмета, схожого на пістолет, намагався заволодіти грошима. Касир закладу встигла нажати тривожну кнопку. Працівники охорони, які знаходились неподалік, швидко приїхали на виклик та почали переслідувати нападника. На допомогу їм прийшли перехожі. Злодію вдалося відірватися від погоні та сховатися у під’їзді житлового будинку.

Як розповів т.в.о. начальника УКР ГУНП в Харківській області Олег Лобунець, на місце події було терміново спрямовано додаткові сили поліції. Працівники Київського відділу поліції оточили будинок до приїзду спецпідрозділу «КОРД». Бійці попередньо визначили, в якій квартирі може переховуватися втікач та почали його затримання. В цей час чоловік вистрибнув з вікна. До приїзду лікарів швидкої, спецпризначенці надавали йому первинну медичну допомогу.

Лікарям не вдалося врятувати чоловіка, він помер у кареті швидкої. Слідчими дана подія попередньо кваліфікована за ч. 3 ст. 187 (розбій) та ст.115 (умисне вбивство) із поміткою «самогубство» Кримінального кодексу України. Зараз працівники поліції з’ясовують усі обставини події та особу загиблого.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...