У Харкові сталася стрілянина, є жертва (фото)

За попередніми даними, між трьома чоловіками, які були у нежитловому приміщенні, та перехожим стався конфлікт, в результаті якого один з них скоїв постріл в бік потерпілого.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області, передають Патріоти України.

За даними поліції, 26 серпня о 11:13 до Основ'янського відділу надійшло повідомлення про стрілянину на території майдану Героїв Небесної Сотні та про пораненого внаслідок неї чоловіка. "Був введений оперативний план "Грім", під час якого співробітники поліції разом із патрульними затримали за скоєння злочину 42-річного харків'янина", - сказано в повідомленні.

Правопорушник при собі мав травматичний пістолет "Форт-12". З його слів, зброю він знайшов на вулиці. Також до поліції були доставлені ще три особи.

За попередніми даними, між трьома чоловіками, які були у нежитловому приміщенні, та перехожим стався конфлікт, в результаті якого один з них скоїв постріл в бік потерпілого.

45-річний громадянин отримав тілесні ушкодження у вигляді рваної рани щоки. Після отримання медичної допомоги він відмовився від госпіталізації.

Відкрито кримінальне провадження ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та утримується під вартою.

Слідчі дії тривають.

Джерело: Depo.Харків
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...