У Харкові в лікарні взяли під охорону другого водія-учасника кривавої ДТП

За словами адвоката, Дронов нікуди не збирається тікати, хоча у нього було безліч можливостей це зробити.
Як повідомляє УНІАН, про це в коментарі журналістам сьогодні, 23 жовтня, сказав адвокат Геннадія Дронова Сергій Перепелиця, передають Патріоти України.

«Слідчі дії (з Дроновим - ред.) планувалися, але чомусь вони не були здійснені. І мені дуже цікаво, чому безпосередньо в лікарні, у відділенні, де перебуває мій клієнт, чергують співробітники правоохоронних органів. Ми не прохали застосувань до нас жодних засобів безпеки. Розцінювати це як якийсь тиск або вплив – можливо, але ми не будемо когось звинувачувати в незаконних діях. Але маємо те, що маємо. Працівники правоохоронних органів там присутні, і нам не повідомляється, хто це і для чого», - сказав адвокат.

Перепелиця підкреслив, що Дронов нікуди не збирається тікати, хоч у нього було безліч можливостей це зробити. «Але він звернувся до лікарні і там перебуває. У нього не якась Vip-палата, він лежить на загальних умовах. Тому, якщо хотів би, він вже кудись поїхав би. Тому я не вбачаю за необхідне стерегти або перебувати в лікарні», - сказав адвокат.

Він зазначив, що якщо це охорона, то вона має надаватися за зверненням особи, що буде охоронятися, а такого звернення не було. У відділі комунікації ГУНП України в Харківській області УНІАН підтвердили, що до Дронова приставлено охорону.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...