У хід пішли кулаки і не тільки: На трасі Київ-Чоп "євробляхери" влаштували бійку з патрульними

Один з учасників протесту вдарив по обличчю і зірвав рацію з патрульного поліцейського, який вимагав у нього покинути проїжджу частину. До бійки приєдналися інші учасники протесту.

Під час акції протесту власників "евроблях", поблизу Рівного між мітингувальниками і поліцейськими виник конфлікт. Про це повідомила прес-служба Нацполіції області, передають Патріоти України.
У бійці постраждали двоє поліцейських, троє учасників акції доставили у відділення поліції. Затриманих відпустили після надання пояснень.
Один з учасників протесту вдарив по обличчю і зірвав рацію з патрульного поліцейського, який вимагав у нього покинути проїжджу частину. До бійки приєдналися інші учасники протесту.
Двоє патрульних, а саме командир і заступник командира батальйону, отримали забої. Їх оглянули медики і надали необхідну допомогу.
За фактом насильства щодо працівника правоохоронного органу слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру. Крім того, в поліції проводять службове розслідування правомірності дії співробітників поліції щодо мітингувальників.
Нагадаємо, 8 листопада Верховна Рада проголосувала в цілому за законопроект №8487, який знижує акцизи на розмитнення автомобілів. Також підтримано і закон №8488 "Про внесення змін до Митного кодексу України".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...