"У кращому випадку - Гаага, в гіршому випадку - його просто прикінчать", - російський журналіст про "сумний кінець" ВВП

Президент Російської Федерації Володимир Путін "ніколи добровільно не здасть владу"; його оточення почне "рвати" свого боса, щойно відчує, що той починає відходити від влади.

Таку думку в інтерв'ю "Обозревателю" висловив російський журналіст Ігор Яковенко, передають Патріоти України.

За його словами, озвучені прогнози про те, що Путін нібито може не піти на вибори - "маячня, і буде маячнею в осяжний період".

"Путін ніколи добровільно не здасть владу. Ніколи. Для мене це аксіома", - підкреслив журналіст.

"Перш за все, Путін дуже добре знає, що відхід від влади означає для нього, м'яко кажучи, дуже великі проблеми. У кращому випадку - Гаага, в гіршому випадку - його просто прикінчать. Тому він цього не зробить. І потім - навіщо, який сенс? Він не перепрацьовується, він стежить за собою, на нього працює вся медицина. Які проблеми? Він що, виснажує себе роботою? Ні, звісно. Він живе так, як вважає за потрібне, робить те, що вважає за потрібне. Живе в комфортних умовах" , - зауважив Яковенко.

Він також прокоментував популярну думку про те, що нібито Путіна може повалити власне оточення. "Його оточення постійно сидить в мокрих штанях. Тому що вони страшенно бояться, що Путін на них розсердиться, якось косо подивиться. Уявити собі, що хтось із його оточення висловлює невдоволення, або навіть між собою говорить, що непогано було б якось Путіна позбутися - це абсолютно неможливо. Такої опції немає в путінському оточенні", - запевнив журналіст.

У той же час Яковенко переконаний: "Усі без винятку представники путінського оточення, щойно Путін так чи інакше почне відходити від влади, тут же почнуть його рвати. Тому що їм абсолютно плювати на РФ. У путінській Росії немає ідеології, там є одна ідея: опинитися ближче до влади, щоб красти".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...