У Кремлі паніка: США зробили сенсаційну заяву про нову американську ядерну зброю

Національне управління з ядерної безпеки (НУЯБ) США в даний час готується розробити два нових види ядерних боєзарядів морського базування.

Про це розповів колишній глава НУЯБ Френк Клотц в інтерв'ю виданню DefenseNews, передають Патріоти України.

У новій ядерній доктрині йдеться про плани виробництва ядерної боєголовки малої потужності для підводних човнів. Клотц відмовився коментувати ці відомості, але заявив, що його відомство працює в посиленому режимі.

Він зауважив, що раніше НУЯБ ніколи не працювало більше, ніж над однією програмою модернізації та продовження ресурсу того чи іншого озброєння. Зараз же таких проектів - чотири. Зокрема, серйозна модернізація чекає бомбу для літаків-бомбардувальників B61-12 і боєголовки крилатої ракети W80-4.

Ця новина викликала пожвавлення серед російських користувачів. Вони залишили під даною публікацією на російському ресурсі безліч образливих коментарів. "Америка хоче знищити росіян", - пишуть вони.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...