У кремлівського диктатора новий кумир: Путін заявив, що Івана Грозного обрехав Захід, так само як і його (відео)

Президент Росії Володимир Путін під час свого візиту на гірничо-збагачувальний комбінат у Бєлгородській області заявив, що історію про вбивство царем Іваном Грозним власного сина вигадали католики як помсту за його відмову зробити Русь католицькою.

Путін: Нашої величезності бояться всі

Відео оприлюднено на Facebook-сторінці російського видання "Медуза", передають Патріоти України.

"Багато дослідників уважає, що він нікого не вбивав узагалі, а вигадав це все папський нунцій, який приїхав до нього на переговори й намагався Русь православну перетворити на Русь католицьку. І коли Іван Васильович йому відмовив і послав його за відомою адресою, виникли всякі такі легенди тощо. Із нього зробили Івана Грозного, таку супержорстоку людину", – розповів Путін.

Він додав, що такий "спосіб боротьби з Росією" використовували давно, і процитував слова імператора Олександра III: "Нашої величезності бояться всі".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...