У "Кривавого пастора" заявили про перемогу України в інформаційній війні

У РНБО запевняють, що вільного обігу інформації де-факто не існує.

Україна виграє інформаційну війну. Про це заявив керівник Служби з питань інформаційної безпеки апарату Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Валентин Петров, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу РНБО.

Так, за словами Петрова, що незважаючи на різні думки в суспільстві, Україна виграє інформаційну війну. "Давайте припинимо посипати голову попелом! Ми не програємо інформаційну війну, а насправді її виграємо, і цьому є безліч прикладів. І волонтери, і громадянське суспільство, і держава роблять все можливе для цього", - заявив він.

Крім того, Петров зазначив, що найголовнішим в боротьбі з інформаційними фейками є становлення справжньої незалежної журналістики, медіаграмотність та критичне мислення у суспільстві. "Насправді вільного обігу інформації де-факто не існує. І тут принципове питання про довіру до держави і до державних інституцій...Абсолютної свободи інформації немає і не може бути. Є обмеження етичні, моральні, юридичні", - додав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...