У Києві 36-річну матір підозрюють у жорстокому вбивстві власних дітей (фото, відео)

Жінка працювала в дитячому садочку і ніколи не була помічена за вживанням алкоголю.

У Києві жінка вбила своїх дітей. Хлопчика і дівчинку виявили в озері втопленими в Дарницькому районі. Як повідомляли на сайті поліції Києва, вбивцю затримали 27 жовтня недалеко від Чернігова в неадекватному стані, передають Патріоти України.
«Жінку вчора пізно ввечері доставили в Дарницьке управління поліції і викликали спеціалізовану бригаду лікарів. Там вона розповіла, що діти пішли купатися на озеро. Правоохоронці одразу виїхали на озеро, проте пошуки не дали результату, тому їх продовжили сьогодні: поліцейські разом з водолазами виявили дітей втопленими», - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Як повідомляється, про зникнення дітей (дівчинка, 2012 року народження, і хлопчик 2013 р.н.) повідомив їх батько 26 жовтня Дарницькому управлінню поліції.

Жінку затримали. Вирішується питання про перекваліфікацію кримінальної провадження з ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) на ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше людей) Кримінального кодексу України. Затриманій загрожує покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.
Як повідомили в Facebook-спільноті Київ Оперативний, все почалося з того, що батькові зателефонував невідомий і повідомив, що знайшов телефон його дитини. Він поїхав на зустріч, забрав телефон і поїхав за місцем проживання дітей і їх матері. Двері в квартиру були відчинені, а вдома нікого не виявилося.
Мати дітей (1982 року народження), яка працює в дитячому садку, на роботу не з'явилася, а дітей в садок теж не привела. Раніше вона відпросила дітей з гуртка фігурного катання, нібито через хворобу.

У поліції затримана 36-річна Катерина Бабкіна розповіла, що в день злочину вона забрала дітей і привела в піцерію Mister Cat поїсти. Після цього відвела купатися в озері "Срібний Кіл", де і втопила сина й дочку. Потім жінка пішла пішки в бік Чернігівської області, там її затримала поліція.

У всьому скоєному Катерина зізналася правоохоронцям, коли її привезли до водойми. За словами поліцейських, жінка вела себе спокійно і провину не заперечувала.

Зараз вона проходить обстеження в психіатричній лікарні. За її словами, вона теж хотіла втопитися, але не змогла. Батьки матері проживають в окупованому Криму. Також повідомляється, що мати дітей ніколи не була помічена за вживанням алкоголю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...