У Києві директор магазину побив покупця, який обурився продажем краденого (фото)

На покупця, якому в магазині електроніки STYLUS.ua продали крадений пристрій, власник компанії накинувся з кулаками та розсік брову у відповідь на зауваження.

Як розповів на своїй сторінці у Facebook Роман Рибальченко, йому продали Amazon Kindle (пристрій для читання електронних книг), який на офіційному сайті значився як вкрадений або втрачений, передають Патріоти України.

Рибальченко вирішив розібратися в проблемі, проконсультувавшись із представником магазину, і звернувся до його директора Андрія Карпюка.

"Я сиджу з відкритим ноутбуком, щоб показати чат з Амазону, і раптом отримую шквал словесних звинувачень із таким змістом: "Ти спеціально на конференцію приїхав, щоб мене знайти? Навіщо ти мене висмикуєш із доповіді?" - розповів покупець.

"Я якось чманію від такого потоку фраз і питаю: "Тобто, ти мене зараз звинувачуєш, що в твоєму магазині мені продали "пі...нне" (крадене)?" - продовжив він.

Після цього власник магазину накинувся на Рибальченка, пошкодивши при цьому його ноутбук. "Починає бити мій ноутбук об стіл і підлогу, підскакує до мене та починає завдавати методичні удари кулаком мені в брову. За словами свідка, який зажадав від Андрія відійти від мене й не чіпати, у процесі він примовляв "будеш мене вчити, будеш мені розповідати", - розповів про інцидент Рибальченко.

У результаті хлопцеві лікарі наклали два шви, він також змушений відвідати офтольмолога і перевірити сітківку ока. Після заяви в поліцію нападник вирішив вибачитися за те, що трапилося.

"Вибачення Андрія я не прийняв - він вважає, що ми спілкувалися як чоловік із чоловіком і тому можна бити людину, що перед тобою сказав нецензурне слово про товар. Я вважаю, що я спілкувався з ним, як клієнт магазину Стилус і особисто його ніяк не образив, щоб отримати удари по моїм робочим інструментам: ноутбуку, голові та оці", - підсумував потерпілий.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...