"У Києві, на відміну від Москви, ніхто не святкує день народження Гітлера": Блогер про те, де шукати справжніх фашистів

Щороку – і так багато років поспіль – ГУВС міста Москви 20 квітня переходить на посилений режим роботи і патрулювання. У столиці найдемократичнішої, прогресивної і європейської країни в цей день різні угруповання святкують день народження Адольфа Гітлера.

Про це пише у своєму блозі прес-секретар "Правого сектора" Артем Скоропадський, передають Патріоти України.

"І щороку - і так багато років поспіль - у цей день відбуваються різноманітні інциденти - то поліція розжене концерт, присвячений дню народження Адольфа Алозіевіча, то скіни поб'ють якихось іноземців, то та ж поліція затримає 40 осіб за святкування того самого дня народження.

Все це відбувається в країні, де 9-е травня стало божевільним культом з нескінченними парадами, салютам, речевками, квітами, виступеніямі президента і чиновників всіх рівнів. У столиці тієї самої країни, яка напала на Україну, в якій, на думку лідерів РФ, процвітає фашизм. "Победобесіе" в Росії абсолютно нормально поєднується з існуванням нацистських груп.

А ось в столиці "фашиствущєй України", в столиці країни, де існують карателі з Добровольчого Українського Корпусу "Правий секор", каральний батальйон "Айдар" та ще багато інших каральних батальйонів, що цілком складаються з фашистів, де розпинають хлопчиків в трусиках, де бабусям заливають в піхву монтажну піну, де за російську мову можуть побити на вулиці ті ж фашисти, в цей день нічого не відбувається. У Києві 20-е квітня - звичайний весняний день.

І все тому, що в Києві, на відміну від Москви, ніхто не святкує день народження Гітлера."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...