У Києві "обчистили" авто: Злодій потрапив на відео, а поліція не поспішає розслідувати справу

У Києві на вулиці Верхній Вал невідомий вкрав із автомобіля, в якому знаходилася дівчина-водій, рюкзак.

Про це повідомила потерпіла Ольга Корчова на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Це не парковка, де полюють на машини, - відносно тихе місце, пішоходів майже немає. Машина на тротуарі стоїть досі, хлопець підходить буквально за 1-2 хвилини до викрадення - коли я під'їхала, його ще не було", - зазначила Корчова.

За її словами, рюкзак із переднього пасажирського сидіння її авто було викрадено в той момент, коли двері вже були розблоковані.

Дівчина розповіла, що подія трапилася 4 жовтня.

"На жаль, поліція була активна тільки перші години 1,5. Сьогодні я нарешті потрапила до слідчого у моїй справі. Спіймати його на місці - велика удача. Напевно більша - тільки схопити злодія за руку. За тиждень, що минув, нічого не сталося", - повідомила потерпіла.

Вона додала, що під час її візиту слідчий вперше побачив матеріали справи, нічого не знав про записи злочину на камери і не одразу зміг розшукати колегу, який виїжджав на місце події.

Ольга сама дістала відео з місця інциденту, а також з'їздила на паркінг, де виявили рюкзак."Попросила охоронця показати місце. Там я знайшла свої ліки і стару, як світ, сім-карту UMC, мою сім-карту... У день викрадення я була з поліцією на цьому паркінгу, але оскільки у мене був шок, нічого, крім огляду знайденого рюкзака, що який мені видали, я не зробила. На місце знахідки ходив поліцейський. Напевно те, що я сьогодні знайшла, для нього було не суттєвим", - уточнила потерпіла.

Також вона додала, що відстань від відділення поліції до місця злочину - всього 550 м.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...