У Києві перекрили центр і змінили рух автобусів

У Києві у вівторок, 17 жовтня, у зв'язку з проведенням масових акцій будуть перекриті деякі вулиці в центральній частині міста.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, передають Патріоти України.

Так, змінять маршрут автобуси №№ 24, 55 і 62. Рух автобусів маршруту № 24 буде організовано від залізничного вокзалу "Центральний" до стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Автобуси маршруту № 62 будуть курсувати на двох ділянках: від зупинки "Ботанічний сад" до ст. м. "Арсенальна"; від Контрактової площі до стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського. Автобуси маршруту № 55 будуть курсувати до ст. м. "Арсенальна" за власною схемою руху, далі: вул. Московська - вул. Кутузова - бульвар Лесі Українки - вул. Басейна - ст. м. "Палац Спорту".

Крім того, в центрі столиці перекриють:

- вул. Грушевського - від перехрестя вул. Грушевського з Парковою дорогою до станції метро Арсенальна;

- вул. Інститутську - від перехрестя вулиць Хрещатик та Інститутської до Кловського узвозу і Кловський узвіз до перехрестя з вул. Мечникова;

- вул. Липську - від перехрестя вулиць Грушевського та Липської до вул. Інститутської.

Також повністю буде перекрито рух на вул. Лютеранській, вул. Круглоуніверситетській, вул. Городецького, вул. Шовковичній та провулку Кріпосному.

Водночас в Адміністрації Президента закликали не сіяти паніку через відповідні запобіжні заходи.

Так, керівник Головного департаменту інформаційної політики АП Володимир Горковенко на сторінці в Facebook написав: "Всьому вина - президент Мальти Марі-Луїз Колейро Прека. У неї завтра державний візит в Україну. Передбачені церемоніальні заходи на площі перед Адміністрацією президента. Буде як і під час візиту президента Туреччини Реджепа Ердогана на минулому тижні. Тоді точно так перекрили під'їзди до АП ще напередодні.

Чиновник закликав "не кіпішувати".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...