У Києві п’яний водій відправив поліцейських до реанімації (фото)

Чоловік разом зі своєю дружиною їхав з поминок родича.

У Києві рано-вранці на на перехресті вулиць Жмаченка і Курнатовського сталася серйозна ДТП за участю авто поліції охорони. Як повідомляє "Інформатор", близько 5:45 в Skoda Octavia правоохоронців влетів Hyundai Getz, передають Патріоти України.

У Hyundai їхала подружня пара, які поверталися з поминок недавно померлого родича. За словами жінки, чоловік сів за кермом п'яним, як саме все сталося і звідки їхали - пояснити не змогла через шоковий стан.
Обидва від госпіталізації відмовилися, хоча жінка скаржилася на біль у спині, а чоловік весь час тримався за живіт. Водночас співробітники поліції охорони постраждали набагато серйозніше - вони перебувають у реанімації, за їхні життя борються лікарі. Наразі поліція встановлює всі обставини ДТП.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...