У Києві сталася смертельна ДТП (фото, відео)

У неділю, 18 листопада, в Києві на проспекті Перемоги автомобіль Kia Ceed на високій швидкості вилетів на узбіччя і врізався в електроопору: водій загинув.

Інцидент стався близько 3:30, навпроти заводу "Антонов". Автомобіль прямував у бік станції метро "Нивки", передають Патріоти України.

За словами співробітників поліції, він рухався зі швидкістю 100 кілометрів на годину. Водій не впорався з керуванням, його протягнуло по дорозі приблизно 150 метрів. В результаті машина знесла дерева і один стовп, зіткнулася з іншим електричним стовпом і вдарилася об огорожу підземного переходу.

Чоловік, який був за кермом Kia, помер від отриманих травм. На місце прибули патруль поліції і карета швидкої допомоги. Медики констатували смерть. У салоні авто більше ніхто не знаходився. За попередньою інформацією, водієві авто було 28 років.

Причини аварії встановлюються. На місці працювала слідчо-оперативна група. Деталі інциденту встановить слідство.

Джерело: Інформатор
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...