У Львові викрито банду, яка у змові з поліцією викрадала людей

Правоохоронці 2 серпня викрили групу осіб, які в злочинній змові з працівниками поліції викрадали і незаконно утримували самотніх людей з метою заволодіння їхнім житлом.

Людей тримали в інших приміщеннях, підробляли документацію на право власності на квартири. Зараз затримали п'ятьох учасників банди. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області, передають Патріоти України.

«При одночасному проведенні 11 санкціонованих судом обшуків звільнено потерпілого, квартирою якого шляхом підробки документів, заволоділи шахраї.

Як з'ясувалося, чоловіка насильно утримували в іншому приміщенні проти волі близько місяця. Також правоохоронцями вилучено значну кількість документів на різні житлові приміщення, засоби зв'язку та інші речові докази, а також в порядку ст. 208 КПК України, затримано п'ять основних учасників зазначеної злочинної групи», - йдеться в повідомленні.

Розслідування ведеться за ч. 3 ст. 190 (шахрайство, вчинене у великих розмірах або шляхом незаконних операцій з використанням електрообчислювальнои техніки), ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади та службових повноважень працівником правоохоронного органу).

Зараз проводяться першочергові слідчі дії для встановлення всіх учасників вказаного злочинного угруповання. Злочинцям повинні оголосити підозру і вибрати запобіжні заходи.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...