У мережі фурор: СБУ красиво поставила на місце терориста ''ДНР'' (фото)

Служба безпеки України відповіла сепаратисту в коментарях в соцмережі, показавши, що знає про найманця всю важливу інформацію.

Антон Ісмієв

Скріншотом цього листування поділилася волонтерська організація "Миротворець" у Twitter. Інцидент також активно обговорюється іншими користувачами, передають Патріоти України.

"СБУ надихає "миротворців" працювати і далі. Тому що з цього їх коментаря чітко видно, де вони відомості взяли. А це говорить лише про те, що ми все робимо так, як потрібно нашій Батьківщині", — сказано в повідомленні.

Об'єктом уваги СБУ став Антон Ісмієв, уродженець Херсона, з позивним "Хаман". Він виступив проти України у 2014 році, тоді ж отримав поранення біля Шахтарська. Перебував у полоні, однак його обміняли на українських військових.

"Браво", "Шикарно! Захват повний!" "Молодці, профі", "Чітко вийшло", "Це прекрасно", "Красені", "Знімаю капелюха!" — пишуть в мережі.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...