У мережі показали елітний будинок під Києвом, який орендує позафракційний народний депутат Вадим Рабинович (фото, відео)

Нардеп збирається переїхати в новий будинок, оренда якого обходиться йому в 10 тис. доларів на місяць, найближчим часом.

Відповідний пост опублікував в Facebook блогер Сергій Наумович, передають Патріоти України.

"Ось як описують цей будинок на сайті одного з ріелторських агентств. "Котеджний комплекс знаходиться на Обухівському напрямку, на 5-му км "Великої дамби", на відстані 15 км від КП, в котеджному містечку "Дніпрова хвиля". На території цілодобова охорона, в будинку встановлена додаткова сигналізація Венбест. Будинок зданий в експлуатацію в 2015 р Будинок - 495м2, територія - 75 соток, SPA басейн - 275м2, зона відпочинку "Грот" - 220м2, зимовий сад - 20м2, причал на Дніпрі - 30 п/м, допоміжний будинок - 100м2, льох - 100м2, будинок охорони - 120м2. Система розумний будинок", - написав Наумович.

Також він опублікував відео маєтку Рабиновича, зняте з коптера, яке, за його словами, йому передали "добрі люди".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...