У мережі показали рідкісне відео з російськими бойовиками відразу після вторгнення в Україну

У мережі "спливло" відео 4-річної давності захоплення угрупованням гібридної армії РФ одного з сіл на Луганщині.

Кадри оприлюднив у Facebook користувач Володимир Шмалько, передають Патріоти України.

На ньому видно "до зубів" озброєне угруповання найманців РФ "ЛНР", які тільки що захопили українське село під Луганськом. Судячи з розмов, мова про Переможне Лугутінского району. Повз них їде важка російська бронетехніка. "Останній штурм Переможного, бл**ь. Три рази ми сюди ходили, бл**ь, і останній раз зайшли, бл**ь і більше не йдемо ... Наступний - аеропорт! Мені на день народження (візьмемо - ред.) 2 вересня", - говорить один з бойовиків.

Швидше за все, мова йде про Луганський аеропорт - Переможне знаходиться з ним зовсім поруч. Зовнішній вигляд терористів, акцент не залишають сумнівів, що ті приїхали з Росії. Один з бойовиків визнає, що уродженець російської Тули.

Обережно! У відео присутня нецензурна лексика! 18+:

Соцмережі гостро відреагували на відео. Вони обрушилися прокльонами на загарбників, зрадівши, що більшість з них зараз вже ліквідовані.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...