У мережі розгорається скандал через "засилля" російської культури в школі (фото)

У нових українських підручниках пропагують російську культуру, незважаючи на агресію Російської Федерації проти України.

"Погортав новий підручник із зарубіжної літератури за 9 клас (2017 року) - і отримав шок! Майже 100 сторінок (мало не третина всього підручника!) присвячені Пушкіну і Лермонтову. Мала каже: Пушкін, як Шевченко, ми його щороку щось і вчимо", - пише на своїй сторінці у Facebook Андрій Сайчук, передають Патріоти України.

На думку журналіста, Міністерство освіти продовжує шлях екс-керівника відомства часів Януковича, проросійського міністра Дмитра Табачника.

"Бачу, спадщина Діми Табачника живе і процвітає. Я не знаю, скільки нам треба років або війни з Росією, якого міністра освіти (з Канади, напевно, тому що навіть галичани не справляються), щоб ми нарешті припинили промивати мізки нашим дітям "русским миром". І вийшли з цього ганебного "креольського" дискурсу, про який писав Рябчик", - підкреслив він.

Варто зазначити, що пост журналіста активно коментують в мережі.

"Кучмісти і Янукович добре робили свою путінську роботу", "Стільки в світі цікавого! А ми все в минулому!", "Пушкін - найправильніший поет з російських. Він пронизаний духом німецького відродження + в 9 класі дітям абсолютно зрозумілі його вірші на французькій", - пишуть в інтернеті.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...