Командир серйозний, навіть суворий. Історія українського Героя, який захищає нашу країну на Донбасі

Хлопець - командир одного з підрозділів батальйону "Донбас - Україна".

Він розповів про те. яку нечесну тактику ведуть противники, повідомляється на сторінці "Повертайся живим" у Facebook, передають Патріоти України.

"Ми знаємо, де їхні позиції. Вони – за кладовищем. Провокували нас, щоб показати, що українські військові у переддень пасхальних свят розвалили цвинтар. Втім, плани окупантів не здійснились. Наші воїни вдарили по позиціях ворога, оскільки добре знають їхнє розташування. Внаслідок цього один найманець поранений", - розповів Максим.

Командир серйозний, навіть суворий. Розповідає, надвечір активно літають ворожі безпілотники. Максим служить в армії вже кілька років. Закінчив Одеську військову академію. Проголошення АТО застав на студентській лаві.

Він сподівається, що тепер, коли Операція Об'єднаних сил замінила АТО, прискориться закінчення військового конфлікту. "Якщо буде наказ просуватися вперед, ми будемо просуватися вперед. Ми готові до війни", - сказав він.

Максим мріє щоб закінчилася війна, мріє повернутися до мирного життя, а тоді, каже, вже будувати плани на майбутнє.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...