У мережі розповіли про стан охорони здоров'я в окупованому Криму

Жителі півострова продовжують розчаровуватися в "руском міре".

Користувачі мережі розповіли про жалюгідний стан охорони здоров'я в окупованому Криму. Зокрема, в співтоваристві "Чорний список. Крим" у мережі "ВКонтакте" один з жителів Сімферополя Віктор Кускевіч зазначив, що медичні працівники на півострові "працюють за їжу", передають Патріоти України.

"Дико прикро і соромно за нашу країну, в якій зарплата фельдшера на швидкої допомоги дорівнює зарплаті двірника. Ганьба керівництву СМП, міністерству охорони здоров'я. Наступного разу, коли люди будуть говорити, що швидка погано працює, просто згадайте, що люди там працюють за їжу , як раби. Ганьба ..." - написав Віктор.

Сам Кускевіч, який також працював в лікарні, зізнався, що недавно звільнився, не витримавши того, у що російська влада перетворила медичну сферу на півострові.

До слова, в коментарях прихильники путінського режиму почали говорити, що хлопець бреше. Але Віктор постарався їм пояснити ситуацію.

"Ще раз кажу, всіх медиків загнобили, керівництву плювати. По телевізору брешуть про підвищення з/п, а все в підсумку вимагають відповідно до того, що їм на вішали на вуха. Я говорю про те, що коли велика частина медиків просто не витримає такого ставлення до себе і звільниться, ось тоді все зрозуміють, що в нашому суспільстві щось не так", - резюмував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...