У мережі згадали темні пророцтва для України

Незважаючи на те, що Україну лякали дефіцитом Державного бюджету в 30 млрд грн, курсом долара по 35-40 грн/$ і віяловими відключеннями світла, ні один з цих прогнозів не збувся.

Роман Шрайк

Більш того, тільки за перші шість місяців 2017 року профіцит держбюджету склав 29,04 млрд грн, а долар продовжує торгуватися у межах 26 грн/$.

Про це написав журналіст Роман Шрайк на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Разом з тим, він звернув увагу на проблему того, що українці практично не надають значення тому, хто намагається вселити їм всі ці песимістичні прогнози.

"Невже нас обманювали? *сарказм* А знаєте, що найцікавіше? Ми вже і справді толком не пам'ятаємо, хто це все пророкував. Така зараз "інформаційна пам'ять" - подробиці подій тижневої давності ще так-сяк пам'ятаємо, а все що раніше - вже і не важливо", - наголосив Шрайк.

Журналіст додав, що така безвідповідальність в інформаційному просторі та байдужість тих, хто споживає інформацію, дозволяє ставати "героями" навіть тим, хто не так давно підтримував "комуністів, регіоналів, беркут" і виступав проти мобілізації під час війни на Донбасі.

"Один унікальний х*р щодня пише, що все, що він писав раніше - збулося. І десятки тисяч людей вірять, навіть не замислюючись про перевірку. А якщо хтось перевіряє і підсовує результат їм під ніс, - піддають анафемі. Інші третій рік поспіль щомісяця пророкують повномасштабну війну з Росією. Треті - що Росія загине прямо завтра. Збирають тисячі лайків. Кожен раз", - обурюється Шрайк.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...