У Мережі з'явилося відео штурму психлікарні у Львові

У Мережі з'явилося відео штурму психіатричної лікарні у Львові, де пацієнт захопив кілька десятків заручників і порізав десятьох із них.

На відео чути сильний моторошний крик із відділення, в якому забарикадувався зловмисник разом із своїми заручниками. Після цього крику патрульні поліцейські приймають рішення йти на штурм, передають Патріоти України.

Через декілька хвилин оператор опиняється усередині відділення. На відео видно закривавлених людей: у когось порізана шия, у когось – руки, а в одного чоловіка великий та глибокий поріз на спині. Також видно велику калюжу крові на підлозі.

Один із поліцейських кричав: «Санітарів давайте сюди! Швидко! Людей багато!».

На фото і відео, які опублікував депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, також видно, що зловмисник лежить на підлозі у наручниках. При цьому він повністю голий і теж стікає кров'ю.

Нагадаємо, у Львові чоловік взяв у заручники 76 пацієнтів психіатричної лікарні. Десятеро з них отримали тілесні ушкодження, троє перебувають у важкому стані. Також під час штурму постраждали п'ятеро поліцейських.

Інцидент стався у п'ятницю, 4 серпня, близько 19.00. Вранці до психлікарні госпіталізували 30-річного львів'янина, який з 2013 по 2017 роки перебував у ній на примусовому лікуванні через жорстоке вбивство власного батька. Чоловік наніс загиблому 72 ножових поранення. Місяць тому його відпустили додому, але у п'ятницю за клопотанням родичів чоловіка знову госпіталізували. Увечері того ж дня пацієнт почав поводити себе неадекватно.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...