У мережу потрапило інтригуюче фото зіркової української співачки

В одному з пабліків фангруппи Тіни Кароль з'явилося нове фото знаменитості, на якому Кароль зображена в червоному костюмі з срібними кульками, поверх якого надітий чорний плащ.

При цьому співачка опустила свої очі вниз і поклала руку на живіт, передають Патріоти України.

«Не теряйтесь в догадках. Вам всё известно», - інтригуюче підписали знімок артистки її віддані фанати.

Відзначимо, під знімком зібралося безліч коментарів, які пораділи за Тіну і її нове положення. «Подозрительно, беременна Штоль?», «Какое пузико милое) поздравляю) наконец то в этих глазах появится блеск счастья) только не надо судить, она не забыла и все еще любит.( Но жизнь продолжается)», «Она беременна?», - пишуть здивовані передплатники групи.

Нагадаємо, Тіна Кароль виховує сина Веніаміна від померлого чоловіка Євгена Огіра. Відзначимо, з чоловіком співачка прожила всього п'ять років, адже в 2013 році він помер від раку шлунку. Довгий час знаменитість переживала втрату, що дуже відображалося на її творчості. Незабаром після нелегких часів в її житті, Тіка Кароль провела всеукраїнський концертний тур з музичним спектаклем «Я все ще люблю». «Як дівчина я розумію, що потрібен. Але, спілкуючись з жінками дорослішими і мудрішими, помічаю, що можна прожити повноцінне життя і без нього. Якщо чоловік - опора, то так - з таким знаходиш ще більшу силу, але якщо він тягар - втрачаєш себе», - повідомила тоді Кароль.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...