"У місті Одеса діє добре організована мафія по розкраданню бюджету", - Саакашвілі закликав притягнути Труханова до відповідальності за трагедію у дитячому таборі (відео)

Лідер "Руху нових сил", екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі закликає представників влади покарати мера Одеси Геннадія Труханова у зв'язку з пожежею в дитячому муніципальному таборі "Вікторія", в результаті якої загинули троє дітей.

У відеозверненні на своїй сторінці в Facebook Саакашвілі заявив, що у зв'язку з трагедією в місті "намагаються відсторонити і покарати стрілочників, які мало що там значать", передають Патріоти України.

"У місті Одеса діє добре організована мафія по крадежу міського бюджету. У місті на розвиток Одеси 150 млн доларів... Всі ці гроші крадуться Трухановим і його бандою рекетирів, вбивць і мародерів з 90-х років, і вони також ділять ці гроші з Києвом - з чиновниками Адміністрації президента і уряду України, які їх і прикривають. І прикривали, коли я був головою обладміністрації", - сказав політик.

Він зазначив, що в таборі "Вікторія" на пожежну охорону і сигналізацію було витрачено 11 млн грн.

Саакашвілі також додав, що всі підрядники цих робіт - "близькі партнери Труханова, по-простому – його "кишені".

"Його (табір) поспішали відкрити до приїзду президента Порошенка, для піару. В результаті того, що ці гроші були вкрадені, загинули діти", - вважає Саакашвілі.

"Я закликаю президента, уряд і генпрокурора негайно покарати не якихось заступника директора санаторію, а головного бандита Одеси, пахана Труханова і всіх його підручних, які вкрали ці гроші. Вони і є вбивцями цих дітей", - підкреслив екс-губернатор Одеської області, додавши, що "зараз вони вбивають через корупцію".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...