У Миколаєві серед білого дня згвалтували школярку (відео)

Вдень у понеділок, 24 липня, в парку «Перемога» в Миколаєві невідомий зґвалтував 15-річну школярку.

Про це «Новинам-N» повідомили свідки, до яких постраждала звернулася за допомогою, передають Патріоти України.

З їх слів вимальовується наступна картина. 15-річна школярка Віка поверталася додому. Дівчина ходила в коледж культури на вул. Фалєєвська, куди вона вступає - дізнатися оцінку за іспит. Перейшовши через пішохідний міст, дівчина вирішила скоротити шлях і спуститися по сходах вниз, щоб через парк вийти на зупинку. Внизу біля сходів стояв чоловік, який пішов за нею слідом. Дівчина не надала цьому значення - вона була захоплена музикою, яку слухала в навушниках.
Буквально через 100 метрів чоловік схопив дівчину за шию і зі словами «Якщо писнеш, я тобі шию скручу!» потягнув в кущі. Там він роздів нещасну догола і згвалтував. Потім забрав весь її одяг і велів почекати 10 хвилин, поки він піде.
«Одяг потім забереш під Інгульським мостом», - кинув він наостанок своїй жертві.

Почекавши десять хвилин, потерпіла вийшла з кущів і в розгубленості пішла в напрямку Інгульського мосту. Там вона натрапила на двох хлопців, які дали їй свою футболку і подзвонили в поліцію. Ніякої одягу під Інгульськими мостом вони не знайшли.

За словами дівчини, чоловіку, який напав на неї, на вигляд близько 50 років, він був одягнений в зелену футболку і картаті шорти. Крім того, вона звернула увагу, що на тілі насильника було кілька татуювань.

В даний час на місці події працюють співробітники Центрального райвідділу поліції.

Інформацію про зґвалтування підтвердило «Новинам-N» по телефону джерело в обласному управлінні поліції.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...