"У нас уже є механізми, як замінити владу бариг новими, нормальними українцями", - Саакашвілі

Якщо до 7 листопада Верховна Рада не виконає вимог протестувальників, їх потрібно розширити і знайти інші форми боротьби.

Про це сказав лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі під час віче, повідомляє кореспондент інтернет-видання "ГОРДОН", передають Патріоти України.

"Ми підозрюємо, що вони їх (вимоги – ред.) не приймуть. Ми не можемо вічно тут стояти, ми не можемо вічно тут мерзнути", – зазначив він.

Саакашвілі додав, що потрібно "знайти інші мирні форми, аніж просто проживання в них під вікнами".

"Нас повинно стати у 100 разів більше, і ми повинні їм показати: разом нас багато, у нас справедливі вимоги, нас не подолати, ви втратили свій шанс, вам настав час піти й у нас уже є заміна. У нас уже є механізми, як замінити владу бариг новими, нормальними українцями. І це ми разом зробимо з вами", – підкреслив політик.

Він заявив, що "цей політичний клас приречений".

"Після того як вони не приймуть наших вимог, треба розширити наші вимоги. Я вважаю, що люди повинні сказати, а більшість людей це вже говорить, що якщо вони не хочуть нас слухати, не хочуть почути, то вони повинні піти. Якщо президент хоче щось прийняти, нехай вийде і скаже: "Я хочу прийняти, але вони не хочуть прийняти". Він може їх (Раду. – ред.) розпустити того ж дня, але якщо президент буде й далі так брехати, то люди теж можуть вирішити, що президент має змінитися, і ми повинні обрати нового президента", – заявив Саакашвілі.

Політик додав, що мова не йде про держпереворот чи якусь провокацію.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...