У Няші Поклонської назріли нові проблеми у Москві

Скандальна репутація Поклонської серйозно турбує керівництво Держдуми, яке істотно коригує образ парламенту.

Наталія Поклонська

За інформацією URA, з депутаткою не працює жоден московський консультант, з Криму вона теж з собою нікого не привезла. Вже відомо, що з нею вели роз'яснювальні бесіди як у партії, так і в апараті. Остання розмова відбулася за підсумками прямої лінії з президентом РФ, передають Патріоти України.

"Поклонська сама вибудовує свій образ і вирішує, що і коли говорити. Знайти з нею мову досить проблематично. Вона дуже закрита людина, можна сказати, "річ-у-собі",
– розповів відомий столичний політконсультант.

Але через те, що Поклонська продовжує провокувати скандали, перед нею поставили умову: або вона погоджується на роботу з політтехнологом, або здає депутатський мандат.

Тому що, хоча її курс визнають доволі "партійним", але методи, якими він здійснюється, не підходить для іміджу тієї системи, в якій перебуває й функціонує Поклонська.

"Її релігійна позиція вписується в державну політику, але необхідно скоригувати поведінку, радикальну риторику Поклонської. Це цілком під силу зробити політтехнологу за умови, що вона буде слухати його консультації. І тоді, може, до наступних виборів отримаємо лідера нової партії," – також додає видання.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...