У Німеччині запідозрили навмисне пошкодження літака Меркель, - ЗМІ

Технічні проблеми на літаку стосувалися всіх систем, які повинні забезпечувати зв'язок з землею.

В уряді Німеччини вважають, що поломка літака канцлера Ангели Меркель могла мати кримінальний слід. Про це в п'ятницю, 30 листопада, повідомила газета Rheinische Post з посиланням на джерела в органах безпеки ФРН, передають Патріоти України.
Зазначається, що інцидент буде спочатку розцінюватися як кримінальний. При цьому в органах безпеки зауважили, що розслідування буде йти в усіх напрямках.За даними видання, подібна поломка має безпрецедентний характер. Незважаючи на те, що літак перебував неподалік від Амстердама, лайнеру довелося летіти в аеропорт Кельна через те, що за даної відмови смуга для приземлення аеропорту в Амстердамі була недостатньо протяжною. Крім цього, були побоювання, що механізм випуску шасі урядового літака може не спрацювати.

Згідно з даними Die Welt, технічні проблеми на літаку стосувалися всіх систем, які повинні забезпечувати зв'язок з землею. Через 20 хвилин після вильоту пілот відправив аварійний код 7600, який використовується під час втрати зв'язку з диспетчерською.

Нагадаємо, в четвер через технічний дефект в урядовому лайнері Меркель змушена була перервати політ в Буенос-Айрес на саміт G20.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...