"У нього обличчя мерця": На рідкість "духовний" Добкін пройшовся по "бездушному" Порошенку

Нардеп від Опозиційного блоку Михайло Добкін заявив, що у президента України Петра Порошенка "немає душі".

Михайло Добкін

Президент України Петро Порошенко "порожній усередині", - сказав нардеп від Опозиційного блоку Михайло Добкін в інтерв'ю інтернет-виданню "Украина.ру", передають Патріоти України.

"Я бачив сьогодні (інтерв'ю опублікували 19 квітня. – ред.) у Раді Порошенка. Бачив близько, вперше з 2014 року, коли ми з ним були кандидатами в президенти. По його обличчю я зрозумів, що це обличчя мерця. Він, звичайно, живий – дай боже йому 200 років життя (я, як християнин, усім бажаю довгого земного життя). Але водночас він мертвий – у нього душі немає. Він порожній усередині", – сказав він.

Добкін зазначив, що у Порошенка "зараз абсолютний цугцванг: що б він не робив, виходить тільки собі гірше".

"Вважаю, що його близьке коло почало давати серйозні тріщини і вкладає йому в вуха, мовляв, треба думати не про другий строк, а про самозбереження. Уже за місяць може йтися не про те, оберуть його чи ні, а чи встигне він втекти. Разом із ним доведеться тікати і його найближчому оточенню", – заявив нардеп.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...