У Норвегії ув'язнили неповнолітнього російського терориста

Окружний суд Осло засудив 17-річного громадянина Росії до дев'яти місяців тюремного ув'язнення за спробу влаштувати вибух біля станції метро.

Про це повідомляє Meduza з посиланням на NRK, передають Патріоти України.

Як вважає слідство, росіянин мав намір влаштувати вибух біля станції метро "Гренланн" в Осло, біля якої поліцейські затримали його з саморобним вибуховим пристроєм.

Однак захисники заявляли, що хлопець ніс бомбу в лісовий масив, щоб випробувати його, і не планував теракт.

У підсумку громадянину РФ пред'явили звинувачення в зберіганні вибухових речовин, але не в підготовці теракту.

17-річний росіянин був затриманий з вибуховим пристроєм та компоненти для його виробництва біля станції метро в Осло ще 8 квітня. За інформацією ЗМІ, затриманий був уродженцем однієї з північнокавказьких республік РФ, він прибув разом зі своєю родиною в Норвегію в 2010 році і отримав статус біженця. До арешту в поле зору правоохоронних органів росіянин не потрапляв.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...