"У новорічну ніч мені погрожували сексуальним насильством", - скандальний соратник Яценюка побідкався на важке політичне життя (відео)

Розговорився Сергій Пашинський в ефірі 112 каналу.

Сергій Пашинський

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав український журналіст Володимир Кацман, повідомляють Патріоти України.

Нардеп потішив глядачав доволі цікавими "перлами":

"...Янукович віддав розпорядження - мене і Турчинова розстріляти... Ті, кому він це доручив, тут же прибігли і розповіли..."

"...Якщо ми не будемо курити і зловживати шкідливими звичками, то ми доживемо до того, що Янукович буде в Києві..."

"... Я не голосував за Порошенка. Але коли дізнався, що президента вибрали в першому турі - у мене, як гора з плечей... Нарешті я це все зі своїх плечей скину... Радість була - аж незручно!..."

"...Аваков відбив Харків... А ось в Одесі вони пішли ва-банк - і здобули 2 травня реакцію суспільства..."

"...Американці та європейці не рекомендували під час подій у Криму вступати у військовий конфлікт із Росією..."

"... У нас на Донбасі з того боку 7 тис. російських військових і десь до 40 тис. "ЛНР-ДНР"

"...Марчук, напевно, погано себе почував... Нехай прийде в студію і розставить всі крапки над "і"..."

"...Всі 23 роки всі міністри оборони, без винятку, грабували армію нещадно... Особливо, як це мені не прикро усвідомлювати, за Єханурова і Гриценка..."

"...Раніше був підйом, а зараз - стомленість... Та й телеканали належать тим же власникам, що і за Януковича..."

"... У новорічну ніч "нетвереза істота" погрожувала моїй дружині та мені сексуальним насильством... Я отримав пляшкою по голові... Ми досягнемо того, що справа буде в суді..."

"... Позачергові вибори президента і парламенту восени - це сценарій ФСБ... Його озвучують всякі провокатори... Ми зробимо... ні, ми вже зробили, щоб цього не було!..."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...