У Новосибірську фекалії змили потяг з людьми (фото)

Біля залізничного полотна прорвало магістральний каналізаційний колектор.

ФОТО: паблик "Инцидент Новосибирск"

Потік нечистот змив поїзд, який прямував по 1,5-мільйонному Новосибірську - найбільшому мегаполісі Сибіру. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Ura.ru.

На 4-му кілометрі перегону між станціями Новосибірськ-Головний та Новосибірськ-Південний, де в цей момент проходив пасажирський поїзд №602 Бійськ - Новосибірськ. Він і потрапив під потік нечистот.

Сила гідроудару виявилася настільки велика, що нечистоти змили з шляхів локомотив і чотири вагони з 400 пасажирами.

Людям пощастило, що потяг рухався на відносно невеликій швидкості, тому від ударної хвилі і "кидка" ніхто не загинув. Про постраждалих не повідомляється.

Разом з тим, в прес-службі сибірського відділення ВАТ РЖД запевняють, що аварія призвела до затримок в русі поїздів. Приміські електрички скасували, а пасажирські поїзди направили по запасному шляху. Аварійні бригади працюють над налагодженням колектора і шляхів, а також намагаються повернути потяг на рейки, щоб доставити його в депо.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...